TIEDOTE SAIRAALAOPETUSVÄELLE 26.11.2015

tstöitä

Tervehdys Tuusulasta!

Sairaalaopetuksen vuosikartoitus 2015 tilastointia varten on lähetetty tänään jokaisen yksikön vastuuhenkilöille. Keräämme kunnittain tilastotiedot jo useamman vuoden periaatteen mukaisesti. Suurelta osin tarvitsette samoja tietoja, kuin muutamana edellisenä vuotena. Tärkeimmät ovat tilastointipäivän 30.11.2015 oppilastiedot avo- ja osasto-opetuksessa sekä henkilöstön tiedot kunnittain, ei toimipisteittäin. Niissä kunnissa, joissa toimii useampi yksikkö, tehkää yhteistyötä kunnan sairaalaopetuksen sisällä.

Tiedot kerätään google-sheets –lomakkeella. Näin saamme koottua data helposti yhteen excel-ajoja varten. Aikaa tietojen tallentamiseen on 10.12. saakka. Lomake on helppo täyttää, se tallentaa kaiken automaattisesti ja siihen voi palata useampaankin kertaan täydentämään tietoja. Toivon saavani kuittauksen sähköpostitse, kun lomakkeenne on valmis. Täyttöohje ja tukisähköposti löytyvät saamastasi linkistä. Huomaa, ettei tämä koske kaikkia @listalla olevia henkilöitä.

Sovimme Vaativan erityisen tuen sairaalaopetuksen jaostossa, että keräämme samalla tiedot turvallisuuskoulutusten sekä työnohjauksen toteutumisista.

Lupasin Sairaalaopetuspäivillä, että saatte ops-työhön tukimateriaalin niistä asioista, jotka on hyvä huolehtia oman kunnan opsiin sairaalaopetukseen liittyen. Valitettavasti tuo materiaali on vielä oikoluettavana, mutta piakkoin sen löydät SOP2015 sivustolta tältä sivulta:

https://sites.google.com/site/2015sop/materiaalit

Kiitän vielä Sairaalaopetuspäiville osallistuneita, teitte päivistämme unohtumattomat! Ryhmätöiden yhteenvedon sekä antamanne kahoot-palautteen lisäämme myös tapahtuman MATERIAALIT-sivuille.

Oikein mukavaa loppuvuotta ja rentouttavaa joululomaa! Se on oikeasti aikamoisen lähellä.

Ystävällisin terveisin,

Mika Saatsi
Sairaalaopetuksen jaosto
Tuusulan kunta